TOP AVANTAJE SISTEME DE IRIGATII

Sisteme de irigatii
Furtunul si gradina nu mai fac echipa buna! Astazi, cei care vor sa se bucure de spatii verzi impecabile, gazon proaspat si o diversitate larga de plante, in orice anotimp, au la dispozitie… confortul!

Sistemele de irigatii sunt o alternativa inteligenta pentru gradinile de top. Obtii maximum de confort cu minimum de investitie!

Deci,de ce este avantajos un astfel de sistem? In primul rand, pentru ca experimentezi simplitatea, eficienta si confortul. Apoi, economiile la apa isi vor spune cuvantul. Gradina/curtea este udata uniform si poti programa tot procedeul, din timp, cu o simpla apasare de buton.

Exista multiple sisteme de irigatie, cele mai in voga fiind sistemele automatizate, care se diferentiaza de restul gratie tehnologiilor inovatoare. Indiferent de alegeri insa, cu sisteme de irigare ai o gradina de nota 10!

De ce sisteme de irigare? Care sunt avantajele reale?

O gradina frumoasa implica timp, efort si resurse. Timpul furtunului cu apa de la robinet a apus! Exista metode prin care mentii gradina/curtea proaspata, fara compromisuri sau metode improvizate.

Sistemele de irigatie sunt un real ajutor pentru toti pasionatii de peisagistica.

  1. Udari regulate si confort total

Nu este un secret: anumite culturi, fie ca vorbim despre livezi, culturi de legume, plante ornamentale ori gradini cu flori, necesita udari regulate, in anumite momente ale zilei, sau la anumite intervale de timp. Acest fapt implica disponibilitate totala si, binteinteles, efort.

Cand timpul este o problema, se impun alternative. In acest caz vorbim despre irigatii curti sau sisteme de irigare automatizate. Acestea pot fi programate astfel incat sa porneasca chiar si atunci cand nu esti acasa. O simpla apasare de buton si gradina se bucura de rasfat in doza completa!

  1. Udari uniforme

Plante fie inecate, fie uscate. Un peisaj des intalnit in orice gradina unde se efectueaza udare manuala. Cu sisteme de irigare o astfel de problema este eliminata complet. Motivul: sistemele de irigatii curti sunt special concepute pentru a distribui apa in mod uniform. Plantele nu sunt neglijate, astfel ca se bucura de aceeasi cantitate de apa, fara exceptie.

    1. Economie la apa

Conservarea apei, un principu respectat cu strictete. Instalarea unor sisteme de irigatie reprezinta o alegere responsabila. Reusesti economii majore fara insa a afecta estetica gradinii. Nu exista risipa! In comparatie cu udarile efectuate manual, sistemele de irigare distribuie o cantitate potrivita de apa. In plus, apa este absorbita eficient in sol, fara pierderi.

Alte avantaje

Inevestitie valorificata inteligent: pasionatii de frumos investesc constant in gradinile lor. Cu ajutorul unor sisteme de irigatie iti protejezi investitia. Toate plantele se dezvolta armonios, gratie cantitatii potrivite de apa, iar gazonul are, in orice sezon, un aspect fresh, imaculat.

Adaptabilitate: un alt avantaj al sistemelor de irigatii curti este adaptabilitatea. Mai exact, sistemele pot fi personalizate astfel incat ele sa corespunda necesitatilor oricarei gradini. Sistemele poti fi adaptate la dimensiunea si configuratia spatilui verde disponibil. Simplu si…precis!

Gradini mereu frumoase :sistemele de irigatii cresc valoarea estetica a curtilor si gradinilor. Te bucuri de armonie si plante frumoase in orice anotimp. Sistemele de irigatii sunt ”accesorii” ce nu trebuie sa lipseasca proiectelor ample de peisagistica, ori simplelor, dar cochetelor,  gradinite cu flori.

Comenzi simple: sistemele de irigatii curti sunt prevazute cu panouri intuitive de comanda, astfel ca totul se simplifica si devine accesibil pentru orice membru al familiei. In cazul sistemelor automatizate comenzile se pot face direct de pe telefonul mobil. Mai simplu de atat nu se poate!

Secretul unui bun sistem de irigatii

Un sistem de irigatii reprezinta o constructie complexa si, prin urmare, necesita specialisti. Sistemul in sine trebuie sa fie performant si sa dispuna de cele mai bune piese, iar instalarea propriu-zisa presupune cunostinte in domeniu.

Pentru sisteme de irigare, sisteme irigatii curti exista TopGradini. Cu o vasta experienta in domeniu si cu un portofoliu impresionant de produse gradina, inclusiv sisteme de irigatii, TopGradini are solutii de la A la Z pentru toti pasionatii de frumos.

Sisteme de irigare automatizate, irigare prin aspersie, irigare prin picurare si irigare subterana, toate la un click distanta.