SISTEME SUBTERANE


Diversitate in detalii

Sistemele de irigare subterane s-au impus in practica peisagistica datorita avantajelor incontestabile. Aceste sisteme permit amenajari peisagistice elegante si de o inalta calitate, avand in vedere ca tuburile de picurare sunt montate in subteran.

Sistemul are la baza o tehnologie avansata care permite reglarea, programarea si exploatarea intregului sistem in siguranta deplina. Economia considerabila de apa si energie va duce la o rentabilizare rapida a investitiei, iar aspectul general al gradinii va fi unul de mare clasa.

Autocuratare


In cazul lucrarilor de intretinere a gazonului, un sistem performant de irigare subterana va asigura udarea de jos in sus, ceea ce permite protejarea pavajului adiacent. In prezent, sistemele de irigare subterana beneficiaza de materiale extrem de flexibile si rezistente la orice agenti subterani, inclusiv la colmatarea tuburilor datorita radacinilor. Acestea sunt completate cu duze cu autocuratare pentru compensarea presiunii, care asigura mentinerea un debit constant, chiar si in cazul unor ramificatii ample de tuburi.