SISTEME DE IRIGARE AUTOMATIZATE


SISTEME DE IRIGATII RAINBIRD

Mereu conectat la gradina ta!

Prin sistemele automatizate Rainbird, sistemul de irigatii al gradinii tale, este doar la o atingere distanta. Astfel, vei putea fii mereu conectat la gradina ta cand esti acasa, sau plecat.

In plus, sistemele Rainbird va ajuta sa economisiti cu aproximativ 30% mai putina apa pentru udatul gradinii decat in mod normal. De asemenea, poti seta mai multe locatii la care sa te conectezi, primesti alerte pe telefon atunci cand se schimba vremea pentru a ajusta volumul de apa, dar si de a seta programul de udare in mod automat in functie de sezon si temperaturi.

SISTEME DE IRIGATII HUNTER

Din 2001, Pro-C a fost alegerea contractantului in controlul irigarilor rezidentiale. Pro-C s-a dovedit a fi unul dintre cele mai fiabile si robuste controlere din industrie.

Acum, Pro-C se poate conecta cu usurinta la Hunter Solar Sync® fara cabluri suplimentare. Noua pozitie cadran de sincronizare Solar face usor de actualizat si programul de pe orice Pro-C la o crestere inteligenta de control.

Hunter Solar Sync este un dispozitiv inteligent etichetat EPA WaterSense® care calculeaza evapotranspiratiei (ET) si ajusteaza controlere Hunter zilnic in functie de conditiile meteorologice locale, avand ca rezultat economii de apa si de conservare.

SISTEME DE IRIGATII IRRITROL

Controlerele Irritrol au fost alegerea profesionistilor pentru fiabilitatea si ușurinta in utilizare de ani de zile.

Fiind lider in industrie, cu peste 40 de modele si alte produse noi de control continuu introduse, cum ar fi revolutionarul control PC, care poate fi controlat de pe computerul personal, Irritrol ofera un avantaj fata de alte sisteme de irigare.

SISTEME DE IRIGATII TORO

Sistemele de irigatii Toro duc automatizarea la un nivel cu totul nou. Tehnologia modulara avansata Toro combina caracteristici sofisticate, cu un sistem de operare simplu pentru a oferi un controler de personalizabil si utilizabil in orice situatie.

Sistemele Toro reactioneaza automat la scurgeri sau intreruperi, astfel incat sistemul de irigatii sa functioneze in cei mai buni parametrii.

Dotate cu module standard, sau de mare tensiune, ofera optiuni pentru a satisface nevoile regionale de protectie in caz de trasnet.

Au abilitatea de a stabili ori a rula in mai putin de un minut pentru a oferi o udare eficienta .

Tehnologie menita sa te ajute


Un sistem de irigare automata se refera la functionarea sistemului, fara sau doar cu un minimum de interventie manuala alaturi de supraveghere. Aproape fiecare sistem (picurare, aspersoare, suprafata) pot fi automatizate cu ajutorul temporizatoarelor, senzorilor sau a computerellor si smartphone-urilor. Aceasta face ca procesul de irigare sa fie mai eficient si tu sa te poti bucura de frumosetea si linistea gradinii tale.