Pavaje rezidentiale marca Semmelrock

Fiind un nume sonor in domeniul amenajarilor exterioare rezidentiale, TOPGRADINI a devenit o marca cu o experienta de necontestat in acest domeniu, un reper pentru calitate si profesionalism in aceasta industrie a calitatii vietii.

 Avand ca strategie de baza asezarea in centrul activitatii a satisfactiei clientului, a transformat intr-o misiune de la care nimeni nu se abate, evolutia si capacitatea de a putea raspunde nevoilor acestuia. 

TOPGRADINI este o companie dinamica, care investeste permanent in pregatirea angajatilor, in modernizarea si retehnologizarea capacitatii de productie, punand accentul pe utilizarea de produse de o calitate incontestabila. Din aceasta categorie face parte si sistemul complet de pavaje rezidentiale.

Si cum natura ne iubeste pe toti si ne imbratiseaza asa cum suntem, o gradina personala ne-ar primi nu numai cu o carte, dar si cu un laptop si, sigur, ne-ar ispiti, in coada ochilor, cu niste culori si forme de flori, arbusti sau pomi. Si cum ar fi daca le-am putea atinge in scop terapeutic, caci nu exista evadare in natura unei gradini, fie ea cat de mica, fara un beneficiu de sanatate.

PAVAJ-SEMMELROCK

Pavajele rezidentiale sunt elemente prefabricate din beton, de diverse forme, realizate prin vibropresare, adecvate pentru curti interioare, alei pietonale, terase, alei de gradina, trotuare, cai de acces la garaje, adaptabile oricarei pretentii de culoare si aranjament.

Pavajele rezidentiale se disting prin suprafata neteda, atent finisata, combinata cu o cromatica deosebita care prin formele interesante ofera oricarei curti un estetica placuta si interesanta dar, in aceasi timp, si o functionalitate aparte. Toate acestea fac ca acest sistem integrat de pavaje sa confere un plus de personalitate si bun gust oricarui spatiu exterior, un amestec delicat de incantare si functionalitate ceea ce, evident, se traduce prin garantia caltatii oferita clientului.

semmelrock-PAVAJE

Aspectul de piatra naturala cu o durata de viata indelungata, face din sistemul de pavaje rezidentiale o solutie ideala pentru a fi folosit la amenajarea gradinii sau a oricarui spatiu exterior, fiind un mix de noutate si joaca, ceea ce ne duce involuntar cu gandul la o combinatie incantatoare de medieval si modern. 

Echipele de montatori ale firmei TOPGRADINI va stau la dispozitie pentru a putea beneficia din plin de experienta indelungata in montajul sistemelor integrate de pavaje rezidentiale, oferindu-va siguranta ca produsele alese sunt montate corect si estetic. Incepand cu proiectarea unei astfel de gradini, continuand cu pregatirea zonei de montaj si pana la montarea propriu-zisa a sistemului, puteti fi sigur de respectarea tuturor normelor si regulilor din aceasta industrie pentru protejarea si durabilitatea in timp a produselor.

Fiind in permanenta preocupati atat de satisfactia clientului cat si de respectarea unor standard inalte de executie, TOPGRADINI urmareste cu mare atentie si seriozitate tot ce inseamna montajul sistemelor integrate de pavaje rezidentiale, nefacand rabat de la nicio operatie din procesul tehnologic si utilizand doar componente de o calitate ireprosabila.

 CONSULTATI CATALOGUL SEMMELROCK

catalog-semmelrock