TUNS GAZON


O NECESITATE ESTETICA

Gazonul constituie unul dintre elementele esentiale ale gradinii, atat din motive estetice, cat si din ratiuni practice. Covorul verde al peluzei evoca destinderea, dar este in acelasi timp util pentru plantatiile de arbusti si florale, punandu-le pe acestea din urma in valoare, prin contrast si ii confera astfel decorului unitatea indispensabila.

Gazonul trebuie ingrijit, tuns cu regularitate. Intretinerea gazonului poate fi mecanizataintegral, deci executata rapid, profesionist, fara efort cu ajutorul echipamentelor adecvate.

Nu este de neglijat faptul ca, dintre toate elementele gradinii, gazonul implica cele mai mici costuri pe unitatea de suprafata, dar are cel mai mare impact cand vine vorba de aspect. Tundera gazonului poate parea simpla, in schimb trebuie efectuata in mod profesional pentru a obtine un gazon perfect.

Gazonul dumneavoastră este unic


El are nevoi specifice care trebuie indeplinite pentru ca acesta sa prospere. De aceea, TopGradini ofera o serie de planuri de gazon bazate pe stiinta, concepute pentru a oferi gazonului ajutorul potrivit la momentul potrivit. Si acesta este motivul pentru care la fiecare plan de gazon TopGradini concepe cea mai buna strategie de tundere care ne ajuta sa cream o abordare adaptata, care da gazonului exact ceea ce are nevoie, cand are nevoie.