TRATAMENTE FITOSANITARE


TRATAMENTE SPECIALE

Pentru o gradina sanatoasa, roditoare, care emana viata si frumusete este nevoie, in mod cert de eforturi. Tratamentele fitosanitare sunt masuri de protectie impotriva daunatorilor si a bolilor de plante, in mod special a agentilor fitopatogeni. Acestea le prelungesc viata si le asigura o crestere sanatoasa.

Tratamentele fitosanitare trebuie alese cu cap, pentru ca de multe ori, din acest proces ies ranite si plantele, nu doar daunatorii. In functie de numarul plantelor ce trebuie tratate, de suprafata si de boala sau daunatorul ce trebuie combatut specialistii nostri in domeniu va vor indica toate informatiile, incepand cu cu cele legate de costuri si continuand cu masurile de intretinere ce trebuie intreprinse dupa tratament. Sanatatea si vitalitatea gradinii sunt conditionate de aceste tratamente.

Gradina ta are nevoie de ingrijire


Toti posesorii de gradini, indiferent daca au sau nu experienta,trebuie sa fie constienti de faptul ca o informare corecta referitor la diversii daunatori care pot ataca plantele si pomii si apelarea la profesionisti in domeniu la timp, poate face diferenta dintre o gradina sanatoasa si esec. Tratamentele fitosanitare au drept scop mentinerea sanatatii plantelor si sunt orientate impotriva bolilor și a daunatorilor. Astfel, periodic, in cadrul tratamentelor fitosanitare se aplica stropiri pentru combaterea agentilor fitopatogeni. Pentru aceasta se foloseste o aparatura moderna care ofera siguranta in exploatare, rezultate de calitate si asigura protectia mediului.
MAGAZIN TOP GRADINI

Va asteptam pe noul nostru magazin online cu o gama variata de plante perene, pavaje, fertilizanti si seminte, sisteme de irigatii si multe altele! De asemenea folosind codul promotional:  PERENETOP, veti beneficia de o reducere suplimentara de 8%, la toata gama de plante perene!

Spre Magazin