4 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI PAVAJE REZIDENTIALE PENTRU CURTEA TA!

Cu ajutorul unor pavaje rezidentiale, reusesti un design unic, care se pastreaza zeci de ani. Inghet, ploi, umezeala? Pavejele sunt proiectate sa reziste chiar si celor mai vitrege conditii de mediu.

Design modern, amenajare personalizata, rezistenta imbatabila si pret avantajos. Acestea sunt, pe scurt, doar o parte din avantajele unor pavaje rezidentiale, pavaje curte.

Betonul este de domeniul trecutului. Pietrisul, la fel! O alternativa extrem de apreciata printre pasionatii de frumos este pavajul. Practic, estetic si la un pret accesibil, pavajul se preteaza oricaror curti/terase/gradini/zone pietonale.

Pavajul are un dublu rol: acela de a infrumuseta si de a rezista! Ai toate motivele, deci, sa-l incerci!

Pavaje rezidentiale, o amprenta personala de inalta calitate estetica

Gradini denivelate, ciment inestetic, beton demodat? Gradina ta are nevoie de o amenajare urgenta! Iar pentru asta nu ai nevoie de investitii financiare majoare si nimic macar de efort. Solutia consta in pavaje rezidentiale, pavaje curte. Simplu, rapid, ieftin si de mare efect!

Ai pavaje rezidentiale si pavaje de curte in zeci de culori si dimensiuni. Practic,ai liber la a concepe un model unic pentru casa ta. O calitate care dureaza si, nu in ultimul rand,  flexibilitate deplina in amenajarea orcaror spatii exterioare.

Iata motivele pentru care merita sa alegi pavaje rezidentiale:

  1. Design mereu actual si inlocuire usoara

Aronie, culoare si un aspect mereu de actualitate. Aceasta este promisiunea pavajelor pentru curti, terase si gradini. Deoarece sunt disponibile in zeci de variante (dimensiuni variate si o paleta larga de culori), pavajul reuseste acolo unde betonul sau pietrisul dau gres!  O suprafata acoperita cu pavaj ramane de actualitate chiar si zeci de ani. In plus, se pot concepe modele unice, inedite, in ton cu amenajarea oricarei case.

Vestea buna: daca peste ani de zile te plictisesti de aspectul curtii tale, poti schimba pavajul fara probleme sau batai de cap. Pavajul are avantajul de a putea fi recuperat in totalitate! In plus, se pot efectua lucrari la conductele subterane fara a afecta pavajul sau suprafetele acoperite cu pavele.

Usurinta in montare si demonarea, nota 10!

  1. Rezistenta

Odata cu trecerea timpului, suprafetele din beton sufera modificari inestetice si ireparabile. Umezeala, apa, inghetul, razele UV isi pot pune amprenta asupra aspectului  suprafetelor din beton. Rezultatul: gradini cu aspect neingrijit si chiar suprafete impracticabile.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre suprafetele acuperite cu pavaj. Gratie tehnologiilor de ultima generatie si a materialelor premium, pavajul asigura o rezistenta de durata. Comportamentul  la abraziune si rezistenta la uzura sunt doar doua dintre atuu-rile acestui material. Mai mult, pavajul rezista fara probleme si la oscilatiile de temperatura.

Suprafetele din pavaj nu se zgaraie, nu se pateaza, nu crapa, nu se decoloreaza! Intemperiile si ciclurile multiple inghet-dezghet nu au niciun efect asupra compozitiei materialului si nici asupra aspectului estetic. Acesta din urma isi pastreaza valoarea zeci de ani!

  1. Solutii infinite pentru o gradina perfecta!

Vrei o gradina clasica, inspirata din conacele englezesti, ori o gradina avangardista, in ton cu cele mai noi tendinte? Nicio problema. Pavajul se poate adapta oricaror exigente. In plus, poti crea suprafete unice, modele inedite. Ai la dispozitie forme, dimensiuni si culori variate. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai frau liber imaginatiei!

In plus, cu ajutorul unor pavele se pot realiza elemente de decor unice, precum fireplace-uri, ori se pot delimita zone din gradina, astfel incat impactul vizual sa fie la inaltime. Practic, pavajele sunt un aliat important pentru pasinatii de peisagistica.

  1. Pret accesibil

Pretul pavajelor este accesibil! Cei care doresc schimbari majore de design, ori cei care doresc mici modificari in zona exterioara  a casei, au la indemana produse rezistente si cu un aspect perfect, la preturi mici. Oricand poti demara un astfel de proiect de amenajare!

Ai garantia unor produse de inalta calitate, la cel mai avantajos pret. In plus, pentru ca pavelele se fixeaza pe pat de nisip, costurile de montaj sunt mai mici decat in cazul aleilor turnate.

Pavaje rezidentiale la pret excelent? Preturi mai mici cu pana la 25%

Esti pasionat de gradini frumoase si de tot ceea ce presupun acestea? Cauti un magazin de unde sa comanzi elemente de gradina in gama completa si la preturi avantajoase?

S-a deschis magazinul online www.magazin.topgradini.ro. Aici, la sectiunea pavaje gasesti tot ceea ce te intereseaza in materie de pavele, pavaje rezidentiale si pavaje curte. Ai dale patrate, bloc splintat, borduri cu aspect clasic, borduri cu aspect antic si multe alte produse destinate gradinilor de nota 10!

In gama de pavaje rezidentiale gasesti pavaje rezidentiale clasique si antique, in zeci de culori si forme. Cat despre pavaje pret, acesta este mai mult decat accesibil.

Marele avantaj: in cadrul magazinului www.magazin.topgradini.ro ai acces la preturi cu pana la 25% mai mici decat cele ale producatorilor. Practic, ai la dispozitie produse pentru gradina in gama completa si de calitate superioara. In plus, te bucuri de preturi avantajoase, pentru proiecte mari si mici. Comanda simplu,cu un singur click!